Om Krafer Sverige AB

Krafer Sverige AB bildades 2009 och började sin försäljning 2010. Krafer Sverige AB har sitt ursprung i Krafer Norge AS, där Krafer har sitt huvudlager för Krafer garageport.

Sedan starten har vi på Krafer Sverige AB försett hela Sverige, från norra Norrland till södra Skåne, med tusentals portar i alla möjliga designlösningar. Vi jobbar kontinuerligt med att utöka vårt utbud så vi kan fortsätta vara det självklara valet. Den 1/4 slår vi upp dörrarna för vår webshop där man finner allt mellan himmel och jord till garageportar.

Vår affärsidé går att på att erbjuda Er som kunder ett konkurrenskraftigt pris där fokus ligger på bl.a valfriheten på utseende och kvalitet samtidigt som vi försöker hålla marknadens högsta service. Detta uppskattas av våra kunder. Våra kunder består till största del av privatpersoner men företag och bostadsrättsföreningar är långt ifrån ovanligt.

Med ett av Sveriges största sortiment vad det gäller paneldesigner är det lätt att hitta vad som passar garaget eller huset perfekt.
6 mönster, 3 strukturer, valfri RAL-kulör samt ett flertal olika träimitationer säger lite om bredden på urvalet. Lägg till ett flertal olika fönsterkombinationer, så ser man att det finns att välja på.

Vi har även ett flertal motorer med varierande utbud av tillbehör där det finns motorer passande mindre enkelgarage med enkel fjärrstyrning till stora parkeringsgarage där motorerna klarar hundravis av öppnings- och stängningscyklar per dygn.

Företaget är beläget utanför värmländska Arvika och har Ni vägarna förbi är Ni mer än välkomna in för en demonstration av våra fina garageportar.

Vi önskar nya som gamla kunder hjärtligt välkomna.

 

Post och besöksadress:
Krafer Sverige AB
Erik Sundlings väg 2
S-671 60 Arvika (Jössefors)

Organisationsnummer: 556794-6222
Bankgironummer: 489-4358

 

Företagshistorik:

2009: Krafer Sverige AB Startas och hyr lokaler av Antiphon AB  i Åmotfors. Företaget startas som ett aktiebolg och drivs på fritid och helger.

2011: Krafer flyttar till Vevex gamla lokaler om 300m2 vid Kroppstadfors. Företaget drivs från och med 1/1 2011 på heltid.

2011: Krafer växer ur lokalen på Kroppstadfors och flyttar till Peglos lokaler om 600m2 i Jössefors.

2012: Krafer utökar lagerplatsen ytterligare och blir svensk representant för DoorHan garageportar.

2013: Krafer börjar med återförsäljare runt om i Sverige samt börjar erbjuda installationer.

2016: Krafer öppnar webshop 1/4 samt lanserar den nya garageporten Doorhan Optimal framtagen tillsammans med Doorhan.

 

Kontakta oss

Namn:
*

Telefonnummer:
*

E-post:
*

Meddelande
*

Våra certifieringar