Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Portar på nätet sedan 2010

START      KÖPVILLKOR      OM OSS     KONTAKT    VANLIGA FRÅGOR

 

Varför köpa takskjutport från Krafer?

Vårt uppdrag är enkelt! Att leverera en lösning som uppfyller alla de krav som ställs på produkten, på oss som leverantör, på leveranstid och på pris. Alla kan leverera en standardport. De flesta kan också leverera en port anpassad efter kundens önskemål. Men inte alla kan göra det med bibehållen kvalitet samtidigt som prislappen inte skjuter till skyn, och det är precis där vi kommer in i bilden. Vi har nämligen gjort det till vår specialitet att klara dessa krav samtidigt som priset stannar på rätt nivå.

Köp garageport direkt i vår webshop. 12 storlekar och fem färger!

De garageportar Krafer marknadsför och säljer är alltid av modellen takskjutport. Porten rör sig lodrätt inom själva väggöppningen för att sedan vika in under innertaket. Portarnas tekniska konstruktion och lösningar leder till att portarna behåller perfekt balans och öppnas och stängs därför mycket lätt. Om man vill kan garageporten utrustas med motor. Vi har ett flertal olika fabrikat och modeller att välja mellan. Våra portar är alltid isolerade och till skillnad från slag- och vipportar påverkar detta inte hur den fungerar. En rejäl fördel är vårt generösa utbud av mönster, strukturer och färger! Kanske Sveriges största?

TILLBAKA

KRAFER Sverige AB 
även kallat KRAFER Garageportar

Erik Sundlings Väg 2
S - 671 60 ARVIKA

TELEFON: +46 (0) 570 219 10

E-POST: info[a]krafer.se

ORG.NR: 556794-6222

© KRAFER Sverige AB  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart