Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Portar på nätet sedan 2010

START      KÖPVILLKOR      OM OSS     KONTAKT    VANLIGA FRÅGOR

 

Isolerad eller oisolerad garageport?

Krafer Sverige AB säljer endast isolerade garageportar. Förutom värmehållningen bidrar skumkärnan i porten till en ökad stabilitet i portpanelen och ger panelen en snyggare finish. En oisolerad portpanel är mindre vridstyv och det finns inget bakom plåten som hjälper plåten att hålla ytfinishen.

Doorhan garageport tillverkas av Doorhan i Tjeckien och håller en mycket hög klass. Med ett av marknadens mest lättmonterade system kombinerat med tekniska lösningar baserade på beprövad teknik och mångårig erfarenhet kombinerat med ett av Europas bredaste sortiment till ett mycket angenämnt pris gör Doorhan till det självklara valet när det kommer till inköp av isolerad garageport.

10 olika mönster och strukturkombinationer, fem olika folieringar och 210 olika RAL-kulörer!

Storsäljarna går i vitt, svart och i satingrå foliering.

Lägg sedan till brutna köldbryggor i portpanelen och valet borde vara självklart!

Vad är då isolering i garageport?

Våra garageportars isolering består av polyuretanskum, även kallat PU-skum. PU-skum andas inte då det har tätslutiga celler. PU-skum suger därmed inte fukt och risk för rostskador på plåt är därmed mycket liten. Undantaget att man ej gjort skada på rostskyddande lager och toppbehandling.

PU-skum skall inte förbrännas då det frigör giftig rökgas.

Med en isolerad garageport blir ditt garage mer temperaturstabilt och om resten av garaget är isolerat kan du givetvis värma upp garaget tillfälligt eller kontinuerligt.

Om garaget är uppvärmt och du förvarar bilen i garaget bör du noga se över ventilationen. Bristande ventilation kan orsaka onormalt hög luftfuktighet i garaget vilket kan ge grund för svartmögel och andra otrevligheter. Din snickare eller vetilationstekniker kan berätta mer och hjälpa dig med detta.

Om golvet skall värmas upp med golvvärme bör ta hänsyn till värmeslängens position i förhållande till garageportens posistion. I vissa fall kan en köldbrygga uppstå mellan betongplattans isolerade kantblock och garageporten eftersom porten normalt monteras på innervägg. Detta ger upphov till exponerat betongplatta.

Om du vill veta mer om våra portar och dess tekniska specifikationer är du välkommen att kontakta oss.

TILLBAKA

KRAFER Sverige AB 
även kallat KRAFER Garageportar

Erik Sundlings Väg 2
S - 671 60 ARVIKA

TELEFON: +46 (0) 570 219 10

E-POST: info[a]krafer.se

ORG.NR: 556794-6222

© KRAFER Sverige AB  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart