Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Portar på nätet sedan 2010

START      KÖPVILLKOR      OM OSS     KONTAKT    VANLIGA FRÅGOR

 

Behöver jag förbereda något för att kunna montera min nya garageport?

När man köper garageport från Krafer så finns det två tillvägagångssätt, antingen köper man en måttanpassad garageport eller så köper man en lagerförd standardport.

Om man köper en måttanpassad garageport så bygger man en färdig portöppning som är lika med den beställda portstorleken. Till exempel: man har beställt en port med storleken 2500x2100mm (BxH) vilket betyder att man bygger en färdig öppning 2500×2100 (BxH) inkl. omfattning. Värt att tänka på är att olika portar har olika utrymmeskrav. Läs på om detta under respektive portmodell för att undvika att göra fel. Är du osäker kan du givetvis ringa oss så hjälper vi dig.

Väljer man istället att köpa en lagerförd standardport råder vi dig att ta kontakt med oss, speciellt om det rör sig om en garagerenovering. Det finns flera faktorer att ta hänsyn till.

Man ska även ha i åtanke var inbyggd el finns, placering av dörrar och fönster samt golvnivå om golvbeläggning ska göras efter att porten är installerad.

TILLBAKA

KRAFER Sverige AB 
även kallat KRAFER Garageportar

Erik Sundlings Väg 2
S - 671 60 ARVIKA

TELEFON: +46 (0) 570 219 10

E-POST: info[a]krafer.se

ORG.NR: 556794-6222

© KRAFER Sverige AB  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart