Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Portar på nätet sedan 2010

START      KÖPVILLKOR      OM OSS     KONTAKT    VANLIGA FRÅGOR

HEM / Industriportar

Industriportar - Enligt ditt önskemål

Vilken portstorlek vi kan erbjuda beror på förutsättningarna i lokalen. Doorhans industriportar är anpassningsbara och kan beställas med låglyft – 250mm ovan öppning, höglyft – följer väggen innan den viker ut i taket eller vertikallyft – porten följer väggen tills den når full öppning utan att vika ut i taket, för att nämna några populära lösningar. För kundanpassad garageport - klicka här

Fullisolerad industriport - utformad efter ditt önskemål

Våra industriportar är en fullisolerad port där porten består av paneler som skjuts upp på skenor, en takskjutport. Det finns flera olika typer skenor, så kallade lyfttyper. De vanligaste lyfttyperna är låg-, standard-, hög- och takföljande och typen bestäms utifrån möjligheter och önskemål. Den vanligaste typen är standardlyft.

En stor fördel är att porten alltid utformas enligt ditt önskemål. Tusentals olika kombinationer av mönster, strukturer och färger. Lägg till olika varianter av fönster och du har porten som passar just dig och dina önskemål. Våra industriportar kan även levereras som hel- eller delglasade. Levereras i storlek upp till 8000x6000mm (BxH).

Större portar utrustas förslagsvis med en motor som monteras direkt på torsionsaxeln. Driftsäkert men framförallt bekvämt och i många fall ett rent måste.

Klämskydd och garageportsöppnare

Vill du läsa mer om garageportsöppnare kan du klicka här!

Om man väljer att utrusta sin industriport med motordrift levereras motordriften alltid med säkerhetssystem i enlighet med gällande lagar och föreskrifter. En industriport med motordrivning direkt på axeln skall alltid utrustas med ett klämskydd!  Vi kan erbjuda både optiska och pneumatiska klämskydd kombinerat med fotoceller. 

Vi har även flera olika lösningar för fjärrmanöver så som fjärrkontroller, kodlås och manöver via smartphones som använder iOS eller Android.

Vill du veta mer om våra industriportar och lösningar för motordrift? Kontakta oss här! Söker du fler filer för nedladdning? Klicka här för att komma till nedladdningssidan!

KRAFER Sverige AB 
även kallat KRAFER Garageportar

Erik Sundlings Väg 2
S - 671 60 ARVIKA

TELEFON: +46 (0) 570 219 10

E-POST: info[a]krafer.se

ORG.NR: 556794-6222

© KRAFER Sverige AB  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart