Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Portar på nätet sedan 2010

START      KÖPVILLKOR      OM OSS     KONTAKT    VANLIGA FRÅGOR

HEM / Garageportar / Sidodörr garageport

Sidodörr garageport med enastående finish och helhetsintryck

Vi kan även leverera en matchande gångdörr till din nya garageport. Helhetsintrycket är enastående! Dörren tillverkas helt efter Era önskemål och det vanligaste är att man går på standardbredden 1000 mm och anpassar höjden efter antingen garageporten eller den öppning i väggen som tagits upp för gångdörr.

Dörrarna från DoorHan är mycket lätta att montera

Dörren kan beställas både som höger- eller vänsterhängd samt att den kan beställas ut- eller inåtgående. Dörrens aluminiumprofiler kan lackeras i samma kulör som dörren och porten men man kan även välja att bryta av med en annan kulör om så önskas.

Dörrar från Doorhan är tillverkade för hand och har en enastående finish och passform och dörren levereras komplett med handtag i samma kulör som profiler, kista, skylt och låscylinder av typen eurocylinder med tillhörande nycklar.

Dörrarna är dessutom mycket lätta att montera. Packa upp dörren. Dörrbladet kan skiljas från karmen om så behövs. Kila fast karmen mot reglarna i öppningen och justera in karmen i lod och våg. Glöm inte att kryssmäta. Skruva fast karmen och kontrollera att dörren stänger och låser som den ska. Finjustera efter behov. Smörj gångjärnen.

Låter denna produkt intressant? Vill du veta mer om denna produkt eller vill du veta priset på en dörr anpassad efter dina förutsättningar och önskemål? Kontakta oss, så hjälper vi dig!
Personlig service, på riktigt!

Måttanpassning i både bredd och höjd.

Hängning på antingen höger eller vänster sida. 

Dörren kan beställas så den slår antingen inåt eller utåt. 

Design matchande garageportens mönster, struktur och kulör. 

Fönster kan monteras i dörr. 

Inga levande material vilket betyder att dörren inte sväller eller kryper i storlek (dörrprofil och dörrkarm i aluminium. Dörrblad tillverkad av samma panel som i Doorhan garageport med bruten köldbrygga och kärna av freonfritt PU-skum). 

Handgjord helt efter kunds önskemål. 

Hög kvalitet och finish. 

Ger ett helt enastående intryck som ser både genomtänkt och exklusivt ut.

KRAFER Sverige AB 
även kallat KRAFER Garageportar

Erik Sundlings Väg 2
S - 671 60 ARVIKA

TELEFON: +46 (0) 570 219 10

E-POST: info[a]krafer.se

ORG.NR: 556794-6222

© KRAFER Sverige AB  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart